Novosti

Pink Panther prateći bend na Večeri mladih izvođača

28/06/2023
Pink Panther prateći bend na Večeri mladih izvođača

Odlično raspoloženje vlada među mladima uoči njihove probe za Večer mladih izvođača na Splitskom festivalu. Mnogi od njih ističu kako su oduševljeni prilikom, koju im je ove godine omogućio najpoznatiji festival i da jedva čekaju stupiti na najljepšu pozornicu i podijeliti svoje glazbeno umijeće sa Splićanima. 

Ništa manje entuzijazma ne vlada ni u splitskom Pink Panther bendu, koji će pratiti mlade tijekom njihove večeri, u petak, 30. lipnja u 21 sat. Pink Panther Band iz Splita će na ovogodišnjem festivalu biti prateći band, s pet članova benda: Nataša Reić Matković, vokal, Ivan Komić, na klavijaturama, Branimir Beneš, sa solo gitarom, Ante Botica s bass gitarom i Josip Goreta za bubnjem. 

Za posebnu večer na festivalu će im se pridružiti i File Aljinović, na klaviru, Zrinka Cvrlje, kao vokal i Karlo Dotur, s akustičnom gitarom.

Tijekom Večeri mladih izvođača će publika čuti autorske pjesme novih nada hrvatske glazbe, a najbolji od njih će se, po ocjeni publike i žirija, izravno plasirati u završnu natjecateljsku večer.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najrelevantnije iskustvo pamćenjem vaših preferencija. Klikom na “Prihvaćam” pristajete na korištenje svih kolačića.