Novosti

Rasprodana Završna natjecateljska večer Splitskoga festivala

27/06/2023
Rasprodana Završna natjecateljska večer Splitskoga festivala

Rasprodana je Završna natjecateljska večer Splitskoga festivala, čime su Splićani još jednom pokazali da drže do tradicije i da ih zanimaju najnovije autorske skladbe koje će čuti u nedjelju, 2. srpnja na Prokurativama. Zbog iznimnog zanimanja publike, organizatori će dodati još stajaćih mjesta za nedjelju.

Osim rasprodane Završne natjecateljske večeri, publika je iskazala i veliko zanimanje za probe orkestra i izvođača, pa je svaka proba dočekana pljeskom, plesom i ovacijama na Prokurativama.

Podsjetimo, drugi vikend Splitskoga festivala počinje u četvrtak s Retrospektivom i koncertom Jazz orkestra HRT-a, koji će pod ravnanjem Mirona Hausera izvesti 15 skladbi iz festivalske arhive. Kroz povijest splitskih festivala publiku svojim će interpretacijama provesti Ana Uršula Najev, Max Hozić, Mario Huljev, Elena Stella, Sabrina Hebiri, Ana Opačak i Helena Gudelj.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najrelevantnije iskustvo pamćenjem vaših preferencija. Klikom na “Prihvaćam” pristajete na korištenje svih kolačića.